Acidet e paqëndrueshme në verë: ndryshimi midis metodave Titulluese dhe Spektrofotometrit

Acidet volatile (VA) është një nga parametrat më të rëndësishëm të përcaktuar gjatë prodhimit dhe …

Acidet e paqëndrueshme në verë: ndryshimi midis metodave Titulluese dhe Spektrofotometrit Lexo më shumë