RRETH NESH

Hanna Instruments Albania është krijuar në vitin 2022 në Tiranë me vizionin për të ofruar jo vetëm instrumente matës , por suport, cilësi dhe besim tek klientët tanë. Puna jonë është të konsultohemi me cdo klient, t’ju vimë ju në ndihmë, të gjejmë zgjidhjen më të mirë për ju dhe biznesin tuaj sipas kërkesave dhe buxhetit që ju keni.

Gama e aplikimeve

HANNA INSTRUMENTS NË AGRIKULTURË

Analiza të detajuara dhe të sakta të tokës, ujit dhe parametrave te dritës që janë esenciale për rritjen e bimëve, rritjes së prodhimeve në kushtët më të mira standarte të kërkuara. Analizat laboratorike janë shumicën e kohës te shtrenjta dhe ju marrin ju shumë kohë, por realizimi I tyre është tepër I rëndësishëm. Të testoni dheun e tokës suaj do t’ju orientoj ju të bëni zgjedhjen e duhur përsa i përket bimës që do të mbillni, do t’ju kursej shpenzimet për blerjen e pesticideve, rrisi prodhimin tuaj dhe gjithashtu të mbroj mjedisin nga ndotja.

AGRIKULTURË

Hanna Instruments ju bën të mundur që këto analiza t’I kryeni saktë , shpejt dhe qartë.Instrumentet janë të dizejnuar në formë të tillë t’ju ndihmojnë ju që prioriteti juaj të jetë rritja e prodhimit.

USHQIMI DHE BULMETI

Hanna Instruments ofron një gamë shumë të gjerë produktesh për këtë fushë.

PAISJE LABORATORIKE

Sepse cilësia ka rëndësi! Pajiseni laboratorin tuaj me instrumenta modern dhe super të saktë.

PAISJET GJATË NJË PROCESI

Instrumentet Hanna jane përshtatur dhe krijuar për të patur matje të sakta në mjedisi dhe kushte të ndryshme.

MISIONI JONË

NJOHURI RRETH PRODUKTEVE

Misioni jonë është të suportojmë dhe të integrojmë njohuritë tona me klientët tanë, tu ofrojmë atyre jo vetëm instrumentin, por dhe servisin dhe tu shpjegojmë saktë implementimin e tij, realizimin e procesit. Ne besojmë se klienti është përparësia jonë, arritja jonë më e madhe është një klient i lumtur.

POLITIKA

Është në politikat e shkrujtura të Hanna Instruments që cdo klient trajtohet njësoj, qoftë ky biznes i madh apo qoftë ky biznes i vogel apo individ. Ne besojmë fort që kemi gjithmonë dicka për të mësuar nga cdo klient i joni, sikurse dhe ata prej nesh.

PRODUKTE DHE SHËRBIME

HISTORIKU

40 VJET ME PARE, DIKU NË ITALI….

Në vitin 1978 Hanna Instruments u themelua në Limena, Itali nga Oscar dhe Anna Nardo. Që nga ajo kohë Hanna Instruments është rritur dhe është bërë padyshim një lider në fushën e instrumentave matës në botë. Përdorimi dhe feedbacku pozitiv i klientëve tanë është ajo cfarë na bën ne të suksesshëm.

Hanna Instruments ka një histori suksesi përsa i përket produkteve inovative, të cilat bëjnë që matjet analitike të jenë të thjeshta dhe të sakta, sigurisht me një çmim të arsyeshëm. Shumë risi të prezantuara nga Hanna janë tani norma për industrinë e instrumenteve.

Këto inovacione janë:

RRJETI JONË

AFRIKA DHE BALLKANI TASHMË E KANË NJË ZGJIDHJE!

SLLOVENI – Zyra qendrore dhe qendra logjistike

KROACI

AUSTRI

Serbia

MAROK AGADIR

MAROK CASABLANCA

Shqipëri