HORECA në zinxhirin ushqimor

Category: Ushqimi | Tags:
Një shërbim i shkëlqyer dhe rezultatet më të mira janë pjesa më e rëndësishme e HORECA.
Një shërbim i shkëlqyer dhe rezultatet më të mira janë pjesa më e rëndësishme e HORECA.
Rregulloret Higjienike sipas Praktikës së BE-së
 • Krijoni dhe zbatoni “praktika të mira higjienike”
 • Krijimi dhe zbatimi i një sistemi vetëkontrolli të bazuar në HACCP
 • Inspektime vjetore të regjistruesve të temperaturës sipas EN 13486
 • Pse është e rëndësishme të realizoni matje?
Në çdo industri që përfshin temperaturën e ushqimit dhe ambientet ku prodhohet, ruhet dhe transportohet ai ushqim, temperatura duhet të kontrollohet vazhdimisht për të reduktuar rrezikun e niveleve të dëmshme të baktereve.
Produktet që janë në rrezik të lartë të zhvillimit të baktereve të dëmshme janë produktet e mishit. Ushqimet e thata, perimet dhe sallata gjithashtu kanë gjasa të mbajnë baktere nëse ushqimi ruhet në dhoma me kontroll të dobët të temperaturës. Ushqimi që prishet duhet gjithmonë të kontrollohet për të parandaluar rritjen e baktereve të dëmshme.
Për të arritur qëllimet tuaja, HANNA ofron instrumente efikase dhe me cilësi të lartë që sigurojnë performancë më të mirë dhe rrisin produktivitetin në punën tuaj.

Temperatura

Temperatura është një parametër i rëndësishëm në sigurinë e ushqimit, qoftë në prodhim apo ruajtje. HANNA ofron një gamë të gjerë termometrash dhe sondash të tjera për aplikime specifike për t’iu përshtatur të gjitha nevojave për matjen e temperaturës.

HI151

Checktemp®4 Testues Temperature
COLOR-CODED me sondë rrotulluese
HI151 Checktemp 4 është termometri i përsosur portativ me saktësi të lartë për kuzhina shtëpiake dhe profesionale. Sonda e mprehtë e palosshme prej çeliku inoks është ideale për testimin e ushqimeve të freskëta, të gatuara dhe gjysmë të ngrira. HI151 Checktemp 4 mat temperaturën në °C dhe °F.
 • Termometri ka një veshje të papërshkueshme nga uji dhe kompakte dhe është i kalibruar në fabrikë.
 • Kalibrimi kontrollohet sa herë që ndizet termometri.
HI151 specifikimet
 • Intervali i temperaturës nga -50.0 deri në 300 °C
 • Rezolucioni 0.1 °C (-50.0 në 199.9 °C); 1.0 °C (200.0 në 300.0 °C)
 • Sonda inoks me majë depërtuese; 103 x 3 mm (diametër) (diametër 4,06 x 0,12 inç)
 • Fikja automatike 1 min, 2 min (parazgjedhja), 8 min, 60 min. ose OFF
  • Mjedisi -30,0 deri në 50,0°C (32,0 deri në 122,0°F)
 • Pesha 85 g (3.0 oz)
Gjashtë termometra të koduar me ngjyra janë të disponueshme për të përmbushur rregulloret e Higjienës së Ushqimit dhe Pikave Kritike të Kontrollit të Analizës së Rrezikut (HACCP):
 • Forma ergonomike
 • Matet në °C dhe °F
 • Instrumenti ka mbrojtje sipas IP67 dhe noton nëse bie në ujë
 • LCD i madh
 • Ndizet me një buton
 • Kontrolli i kalibrimit të brendshëm

i bardhë, për bulmetin

i kuq, për mishin e pagatuar

blu, për peshkun e pagatuar

i verdhë, për mishin e gatuar

e gjelbër, për sallatën dhe frutat

kafe, për perimet

HI148

Data Logger
 • Modelet e disponueshme me një ose dy kanale, sensor të brendshëm dhe/ose të jashtëm.
 • Ekranet LED për shikim të shpejtë.
 • Regjistroni automatikisht rezultatet tuaja dhe rishikoni ato duke përdorur softuerin e përfshirë (16,000 mostra për modelet me 1 kanal dhe 8,000 mostra/kanal për modelet me 2 kanale).
 • Sonda:
  sonda inoks me kabull silikoni 1 m (3,3′); 33,5 mm (13,2″) gjatësi, 3,5 mm (0,14″) diametër

T1 sensor i brendshëm
-20.0 në 60.0 °C
-4.0 në 140.0 °F

T1 sensor i jashtëm
-40.0 në 125.0 °C
-40.0 në 257.0 °F

T1 sensor i brendshëm
-20.0 në 60.0 °C
-4.0 në 140.0 °F
T2 sensor i jashtëm
-40.0 në 125.0 °C
-40.0 në 257.0 °F

T1 sensor i jashtëm
-40.0 në 125.0 °C
-40.0 në 257.0 °F
T2 sensor i jashtëm
-40.0 në 125.0 °C
-40.0 në 257.0 °F

Termometra portativë për industrinë ushqimore

HI935001

Foodcare Tipi-K
Termometri termocift

me sondë të shkëputshme

Projektuar duke pasur parasysh funksionalitetin dhe performancën e përdoruesit, HI935001 është një termometër termocift i papërshkueshëm nga uji i tipit K që mat temperaturat nga -50,0 në 300°C. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë (BEPS) sigurojnë lexime të sakta.
 • Funksioni CAL Check- kontrollon nëse elektronika e brendshme është brenda një tolerance të pranueshme
 • Njoftoheni me mesazhet për cdo problem
 • Saktësi e lartë ±0.4°C
 • Sonda është e zëvendësueshme

Sondat e termoçiftit të tipit-K:

matja e pH
& siguria ushqimore

pH është një parametër themelor i matjes në ujë dhe ushqim. Vlerat e pamjaftueshme të pH-it ndikojnë negativisht në erën, shijen dhe qartësinë e ujit të pijshëm, përveçse ndikojnë në aftësinë jetësore për të dezinfektuar ujin e pijshëm dhe pishinat. Po kështu, të kuptuarit e vlerës së pH të ushqimit ndihmon në arritjen e shijeve dhe teksturave të qëndrueshme, zgjat jetëgjatësinë e produkteve të caktuara dhe shpjegon procese të ndryshme biologjike si fermentimi. Kjo është arsyeja pse HANNA ofron një përzgjedhje të gjerë elektrodash që i përshtaten nevojave tuaja specifike.
Testues pH HALO2 Wireless
 • Bluetooth-i lejon integrimin e lehtë në sistemet aktuale të regjistrimit të të dhënave
 • Mbrojtja IP65 waterproof
 • E pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë

HI9810402

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless

 • Elektrodë e specializuar për qëllime të përgjithshme
 • intervali i pH 0.00 deri 14.00pH
 • Maja sferike është për përdorim të përgjithshëm brenda aplikacioneve që masin tretësirat ujore për shkak të sipërfaqes së saj të madhe.

HI9810352

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Sushin

 • Një elektrodë e specializuar për kontrollimin e vlerës së pH të orizit tek sushi
 • Plotëson rregulloret e Pikave Kritike të Kontrollit të Higjienës së Ushqimit dhe Analizës së Rrezikut (HACCP).
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

HI9810342

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Qumështin

 • Elektrodë e specializuar për kontrollin e vlerës së pH të produkteve të qumështit
 • Dizajni i majës konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në një shumëllojshmëri produktesh me bazë qumështi
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

HI9810392

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Cokollatat

 • Elektrodë e specializuar për testimin e produkteve të çokollatës dhe salcës
 • Trupi i elektrodës PVDF
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

HI9810362

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Mishin

 • Një elektrodë e specializuar për kontrollimin e vlerës së pH të produkteve të mishit në vend
 • Dizajni i majës në formë koni lejon depërtimin e drejtpërdrejtë në mish dhe në produktet e mishit.
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

HI9810322

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Djathin

 • Një elektrodë e specializuar për kontrollimin e vlerës së pH gjatë procesit të prodhimit të djathit
 • Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në një shumëllojshmëri produktesh me bazë qumështi të përdorura gjatë procesit të prodhimit të djathit
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

HI9810382

Testuesi i pH i Rikarikueshëm me Wireless për Bukën & Brumin

 • Një elektrodë e specializuar për kontrollin e brumit gjatë procesit të pjekjes
 • Plotëson rregulloret e Pikave Kritike të Kontrollit të Higjienës së Ushqimit dhe Analizës së Rrezikut (HACCP)
 • Intervali i pH 0.00 nga 12.00 pH

Check it Out!

pH Metër Portativ

Seritë HI9916X

pH Metër Portativ

 • Mbrojtja IP67
 • Elektroda e pH për aplikime specifike
 • “QUICK CONNECT”
 • intervali i pH: -2.00 deri 16.00 pH
 • Temperatura: -5.0 nga 105.0 °C
 • Sensori i integruar i temperaturës

HI99161

pH metër për qumështin dhe produktet ushqimore

HI99163

pH metër Portativ për mishin

pH Portativ për djathin

Autori: Tajana Mokrović
mag.nutr.

Rezultatet më të sakta me produktet më të mira

Shërbime

Trajnime

Riparime

Mirëmbajtja

Regjistrohu në buletinin tonë