Matja e pH në verë

Category: Ebooks | Tags: #  #  #  
Lexoni informacionin më të detajuar në lidhje me metodat dhe mjetet e përdorura në çdo industri: bujqësi, ushqim dhe pije, kontrollues procesi dhe pajisje laboratorike. Regjistrohu në buletinin tonë për të qenë të përditësuar!

A po e analizoni siç duhet verën tuaj?

pH është një parametër jetik gjatë gjithë procesit të prodhimit të verës. Alison Crowe nga revista e verërave thotë se “pH është shtylla kurrizore e një vere”. Analiza e saktë e pH kërkon pajisjet e duhura, marrjen e mostrave të duhura dhe ekzekutimin efektiv. Kryheni matjen e pH me istrumentat e duhur.
Ky ebook fokusohet në mënyrën se si të zbatohet një program efektiv i analizimit të pH. Ai tregon se si pH ndikon në cilësinë e verës, mjetet e nevojshme dhe mënyrën e përdorimit të tyre
për të marrë rezultate të sakta.

Teknika e gabuar e testimit të pH mund të rezultojë në gabime deri në 0,5 pH – mjaftueshëm për të rezultuar në prishje të verës dhe probleme serioze të cilësisë.

HANNA instruments

Merrni udhëzuesin tuaj falas për “Matjen e pH në verë” këtu.

Lini një koment

Your email address will not be published.